Over ons

Welkom bij 'Habait'

Het is onze missie bij Stichting Habait om oude boerderijdieren te redden door ze een liefdevol thuis te bieden. Op onze boerderij geven we dieren een tweede kans door ze te redden van de slacht en door oude dieren op te vangen die niemand meer wil. Ons motto is simpel: “We kunnen niet de hele wereld veranderen, maar we kunnen wel de wereld van één levend wezen per keer veranderen”.

Door onze initiatieven maken we een wezenlijk verschil in de levens van deze dieren. We hebben een boerderij opgezet waar we onderdak en zorg bieden aan meer dan 200 geredde dieren. Zo krijgen ze de kans om hun dagen in veiligheid door te brengen. Ons virtuele adoptie programma zorgt voor een verbinding tussen adoptant en dier, op een manier zodat een liefdevolle band ontstaat.

Daarnaast organiseren we op de boerderij activiteiten voor kinderen, zodat ze meer kunnen leren over boerderijdieren en compassie voor hen zullen ontwikkelen. Ook bieden we inclusieve activiteiten voor mensen met speciale behoeften.

We hopen in de toekomst nog meer levens te redden door ons bereik te vergroten. Met uw steun kunnen we blijven werken aan een betere toekomst voor deze dieren in nood.

Sluit je aan bij Stichting Habait en help ons om de levens van oude boerderijdieren te redden, ze liefde te geven en hun levens te veranderen. Samen kunnen we een wereld creëren waarin elk dier liefdevol wordt verzorgd en beschermd.

Previous
Next

Onze mensen

Raizy Dagani

Compassie in actie! Voor zowel mens als dier. Daar leef ik voor en sta ik voor.

Tete Dagani

Ik ben 65 jaar oud. Ik herinner me hoe ik in mijn jeugd altijd al zorgde voor de zwerfdieren in en rondom mijn geboorteplaats. Ik voel mij gelukkig en heel dankbaar dat ik oude boerderijdieren kan helpen.

Raz Gur

“Of all the special things we choose to do for our planet, let one of them to be of service to animals” - Paul Oxton

Sol Gur

Ik ben dol op dieren! Mijn favoriete dieren op onze boerderij zijn de kippen. Ik knuffel ze graag.

Tzuf Gur

Zolang ik me kan herinneren, hou ik van dieren. Ze hebben een speciaal plekje in mijn hart. Mijn droom is werkelijkheid geworden met onze boerderij.

Helen van Lohuizen - Pouwer

Ik ben Heleen en woon in Emst met mijn man Patrick en zoontje Gijs. Ik ben dierenarts, in mijn vrije tijd verzorg ik graag de dieren op deze betekenisvolle en mooie plek!